Nyomtató, másoló üzemeltetés

Ahány vállalkozás,
annyi igény

A legtöbb vállalkozásnak szüksége van másológépre és/vagy nyomtatóra a munkájához. Vannak, akiknél egész nap dolgozik a készülék, míg másoknál csak alkalmanként kell használni. Ahány vállalkozás, annyi igény, azonban egy dolog mindenkiben közös: nem szeretnének meghibásodás estén túl sok időt elvesztegetni a probléma megoldására.

Akár szerves része a munkátoknak, akár csak esetlegesen használjátok a nyomtatót/másológépet, számotokra is biztosan fontos, hogy zökkenőmentesen dolgozzon.

De, mint tudjuk, ami el tud romlani, az el is romlik.

A te döntésed, hogy hogyan reagálsz az ilyen helyzetekre: keresel egy szerelőt, aki majd valamikor kimegy, átnézi a készüléket vagy esetleg neked kell bevinni azt a szervizbe, ahol általában minimális hiba esetén is 2-3 napos javítási idővel kell számolni. Vagy bérleti-üzemeltetési szerződést kötsz, és az ilyen esetekben semmi más dolgod nincs, mint felhívni minket és szervizes munkatársunk a lehető leghamarabb a helyszínen hárítja el a hibát. Ha ez a helyszínen mégsem megoldható, cseregépet biztosítunk számotokra, hogy ne forduljon elő még egy egynapos kiesés sem!

Érvek, melyek a másológép/nyomtató bérlés mellett szólnak

  • nincs óriási beruházási költség
  • az igényeiteknek megfelelő készüléket kaptok
  • egyedi bérleti konstrukciót dolgozunk ki számotokra a másolási, nyomtatási szokásaitoknak megfelelően
  • nincsenek rejtett költségek
  • a költségek elszámolhatóak
  • probléma esetén nem kell szerelőt keresgélnetek, szervizes munkatársunk a lehető legrövidebb idő alatt a helyszínre érkezik
  • nem kell fél/egynapos leállástól tartanotok, ha szükséges, cseregépet biztosítunk számotokra
  • másolóink képesek biztonsági kóddal vagy chip kártyás azonosítással nyomtatni
  • nem kell a festékek cseréjével bajlódnotok

Neked fontos a környezetvédelem?

Nekünk is!

Még egy érv a bérlési, üzemeltetési megoldások mellett:
a használt festékpatronokat, festékkazettákat minden szerződött ügyfelüktől begyűjtjük és ökológiai úton semmisítjük meg, együttműködve erre feljogosított partnerünkkel.

Miért a Konkoord Kft-től?

1989 óta foglalkozunk másológépek, nyomtatók üzemeltetésével, szervizelésével. Ez idő alatt megismertük a piacon található márkákat, típusokat, feltérképeztük a felhasználói igényeket, és mindent meg is teszünk azért, hogy ezt a kettőt a legközelebb hozzuk egymáshoz. Partnereink számára rendszeres karbantartásokkal a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt, biztosítva a rendszerek kiesésmentes rendelkezésre állását.

Ha mégis olyan probléma merülne fel, ami a helyszínen nem megoldható, a javítás idejére biztosítunk cseregépet.

Szervizes munkatársaink képzésére is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen mi is tudjuk, hogy kiemelkedő szolgáltatást csak felkészült szakemberekkel nyújthatunk.

Ráadásul rendszereink képesek biztonsági kóddal vagy chip kártyás azonosítással is nyomtatni: a felügyeleti rendszer megoldásaink folyamatos információkat küldenek a felhasználói tevékenységről, a készülék állapotáról vagy esetleges szerviz beavatkozásokról.
Ennek köszönhetően azonnal értesülünk a felmerülő problémákról és nagyon hamar tudunk cselekedni.

A nyomtató/másoló bérlés menete

Töltsd ki igényfelmérő űrlapunkat!


    GyőrSopronVeszprém


    újfelújított


    fekete-fehérszínes


    A4A4 és A3 egyaránt


    0-2000 db2001-5000 db5001-10000 db10001-20000 db20001-40000 db40001-60000 db60001-80000 db80001-100000 db100000 db felett


    500 oldal2000 oldal5000 oldal10000 oldalnincs szükségem szkennerre


    igennem


    WindowsAppleLinuxAndroid mobiliOS mobil


    Eredeti lapbehúzó tetőKétoldalas (duplex) eredeti lapbehúzó tetőDuplex (kétoldalas másolatot készítő) egységFénymásoló gépasztalFinisheer / laprendező egység (válogatás, tűzés, hajtogatás, lyukasztás lehetőségeKiegészítő papírtálca / papírlift


    VásárlásVásárlás és üzemeltetésBérlés és üzemeltetés

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.