Menedzselt nyomtatási szolgáltatások - Konkoord Kft. - Győr, Veszprém, Sopron
Menedzselt nyomtatási szolgáltatások

Minden vállalatnak szüksége van arra, hogy biztonságosan és kényelmesen lehessen csatlakozni a nyomtatási szolgáltatásaihoz függetlenül attól, hogy a munka honnan érkezik.

Olyan munkahelyi megoldásokat tudunk kínálni ma már, mint a hitelesítés és hozzáférés-vezérlés, az információbiztonság és nyomtatási szabályok, mobil nyomtatás, jelentések és analitika.

Hitelesítés és hozzáférés-vezérlés

Aggódsz az érzékeny adatok miatt? Ezzel a megoldással nyugodt lehetsz! Az adatok és az általad meghatározott szolgáltatások, valamint alkalmazások biztonságban vannak, hiszen azokhoz csak az engedélyezett felhasználók férhetnek hozzá. Ebben az esetben egyszeri bejelentkezéssel használhatjátok a nyomtató bármely alkalmazását, ami ezt a lehetőséget kezelni tudja. A nyomtatón a hitelestést csak egyszer kell elvégezni a kártyáddal vagy a mobileszközöddel, ezután pedig biztonságosan hozzáférhetsz a multifunkciós nyomtató minden – az egyszeri hitelesítést támogató – alkalmazásához anélkül, hogy további időigényes bejelentkezési lépéseket kellene elvégezned.

Információbiztonság

Az információbiztonságot érintő megoldások úgy nyújtanak védelmet a szellemi tulajdon elvesztésével szemben, hogy nyomon követik a megadott (pl. Bizalmas) szöveget tartalmazó dokumentumok nyomtatását, másolását vagy szkennelését. A tartalom tulajdonosai és a rendszergazdák értesülnek, amikor a felhasználó által megadott szavak vagy kifejezések találhatók a feldolgozott dokumentumokban.

Nyomtatási szabályok

A nyomtatási szabályok segítségével csökkentheted a kinyomtatott dokumentumok mennyiségét és korlátozhatod a hozzáférést bizonyos funkciókhoz és eszközökhöz, ezáltal csökkentve a költségeket.

Mobil nyomtatás

Rugalmas és egyszerű nyomtatás bármilyen eszközről bármilyen távolról? Lehetséges!

  • Windows- vagy macOS-eszközök felhőalapú asztali kliensekkel
  • Google Chromebook Chrome bővítménnyel
  • iOS és Android a Workplace Mobile alkalmazással

Jelentések és analitika

Ráláthatsz az eszközflottára, láthatod, hogy milyen dokumentumokat küldtek ki a nyomtatóra a dolgozók otthon és az irodában egyaránt. Valamint előre beállíthatod a nyomtatási és szkennelési költségeket és költségjelentéseket hozhatsz létre a használat nyomon követésére.

Válaszd a Konkoord Kft. üzemeltetési szolgáltatásait és takaríts meg jelentős költségeket a működtetés terén!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj exkluzív ajánlatainkról és a legfrissebb hírekről a másolástechnika világából!

    Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.